Afspraken en e-consulten – Gezondheidscentrum Hoogland – Hoogland
Header afbeelding
Gezondheidscentrum Hoogland
Kraailandhof 22 3828 JM
Hoogland

Afspraken en e-consulten

Telefonisch contact

De assistente vraagt naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en maakt zo goed mogelijk een inschatting van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Op maandagochtend is de praktijk vanwege de drukte soms slecht bereikbaar en zijn er vaak lange wachttijden. Geen spoedeisende vraag? Bel op een ander tijdstip, maak gebruik van www.spreekuur.nl. of stuur een e-consult via het patiëntenportaal.

E-consult via patiëntenportaal of spreekuur.nl

De patiëntenportalen van onze 3 huisartsenpraktijken zijn via de homepagina en via een app beschikbaar. Let goed op bij welke praktijk u ingeschreven bent.

Via online diensten kunt u lezen waarvoor u patiëntenportaal en spreekuur.nl kunt gebruiken. Voor deze diensten maakt u eenmalig een account aan.

Wrattenspreekuur

Het wrattenspreekuur op de woensdagmiddag is gestopt. Heeft u wratten waar u veel last van heeft dan kunt u een e-consult naar de huisarts sturen of telefonisch contact opnemen met de assistente. Algemene informatie over wratten en de behandeling daarvan kunt u vinden op www.thuisarts.nl/wratten.