Praktijk nieuws – Gezondheidscentrum Hoogland – Hoogland
Header afbeelding

Praktijk nieuws

Werkzaamheden omgeving Kraailandhof

Naar verwachting beginnen in de week van 1 juli 2024 werkzaamheden op het Kraailand. De werkzaamheden duren tot begin oktober en worden onderbroken in de bouwvak van 26 juli t/m 16 augustus 2024. Tijdens deze periode zou u parkeerhinder kunnen ondervinden. Voor meer informatie kunt u kijken op de BouwApp. Voer “Haverkamp” in. Selecteer het project door op de ‘+’ te klikken bij doelgroep “Kraailandhof en omgeving”.

Praktijkondersteuner somatiek Tolick

Mariëlle van Dijk, praktijkondersteuner somatiek van huisartsenpraktijk Tolick heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Haar laatste werkdag bij ons was 19 april 2024. Vanaf 2 juli 2024 verwelkomen wij Sonja Heerikhuisen als praktijkondersteuner somatiek.

Overname huisartsenpraktijk Berkenlaan

Sinds 1 januari heeft huisarts Marlies Midden de praktijk overgenomen van huisarts Sandra van Loon. Bij deze wil zij zich graag in het kort aan u voorstellen:
Mijn studie geneeskunde heb ik gevolgd in Groningen, daarna ben ik naar Utrecht verhuisd. Nu woon ik daar samen met mijn man Hans. We houden ervan om het thuis gezellig te maken met z’n tweeën of met vrienden en familie. Ook trekken we er samen graag op uit, naar een leuke stad of in de zomer kamperen met onze mooie tent. Vaak gaan onze racefietsen dan mee. Ruim 16 jaar ben ik inmiddels huisarts. 10 jaar heb ik gewerkt in Kattenbroek en daarna een aantal jaar in Nieuwegein. Omdat ik graag een eigen praktijk wilde ben ik in de omgeving Utrecht- Amersfoort op zoek gegaan en gaan werken als waarnemer. Uiteindelijk kwam Hoogland op mijn pad. Hoogland spreekt mij heel erg aan omdat ik het dorpse karakter fijn vind. Ik ken de omgeving, omdat ik heel lang in Kattenbroek heb gewerkt en toevallig komen mijn opa en oma uit Hoogland. Dus vroeger als klein meisje kwam ik hier vaak. Ik doe de praktijk samen met mijn vaste waarnemer Janneke Peters, zodat ik naast mijn ‘spreekuurdagen’ genoeg tijd heb om alle andere taken uit te voeren die bij het hebben van een eigen praktijk horen. Ik ben nu natuurlijk inmiddels al begonnen en het bevalt erg goed. Ik kijk uit naar de jaren die voor mij liggen! Groet Marlies Midden

Afscheid Sandra van Loon

Ik wil via deze weg graag iedereen bedanken die op één of andere manier een bijdrage heeft geleverd aan mijn afscheid op 12 januari j.l. in Concordia. Het was overweldigend!
Dank voor de belangstelling (de meeste mensen hebben lang in de rij moeten staan…) dank voor de mooie woorden, bloemen en cadeaus! En niet te vergeten de donaties aan Hospice Dôme: in totaal is er 1725 euro gedoneerd! Met dit geld kan het Hospice heel veel moois doen voor de gasten! Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor de toekomst!

Groet Sandra van Loon

Afwezigheid H. Hootsen

Heleen Hootsen, 1 van onze praktijkondersteuners-somatiek is langdurig afwezig. We proberen haar afwezigheid op te lossen door een invalpraktijkondersteuner te vinden en in te zetten. Het kan daarom zijn dat uw afspraak bij Heleen Hootsen wordt verzet naar een later tijdstip. Wij vragen u hiervoor uw begrip.

Nieuwsbrief maart 2024